2009. november 19., csütörtök

Őszi Zoltán titkárságának hivatalos közleménye:
Őszi Zoltán cáfol minden olyan híresztelést, mely szerint a Somogy televízió vele készített portréfilmjének forgatásakor felmerült tény, mi szerint az operatőr - gyermek korában - az ő által illusztrált, "Tücsök az óceánon" című könyvén nőtt volna fel, mélyen megérintette volna, hogy állítólag rádöbbent, hogy az idő halad és sírhelyet kellen már vásárolnia....szóval nem, nem, a mester nincs betojva, elfogadja azt, hogy az idő bizony múlik, a porhüvely töpörödik.....és vannak felnőtt emberek, akik bizony már az ő könyvein nőttek fel, és lakhelyén különben is drága a sírhely, mert azért tegnap utána érdeklődtünk, meg hogy van-e öregek napközi otthona a környéken, és ott bogaras rajzolókat fogadnak e, és az urológiai osztályon ki is foglalkozik az öregkori prosztatabajokkal......

4 megjegyzés:

Váci jóakaró írta...

Ha többet járnál a pszichiátriai osztályokra, akkor több olyan fiatallal találkozhatnál, akik a te műveiden nőttek fel kisgyerekkorukban, és most járnak kezeltetni a depressziójukat, állandósult ágybavizelési problémájukat és pánikbetegségüket.
Az új generáció bűnözési hajlama bizony nagy mértékben összefügg bizonyos rajzoló személyek gyermekeknek szánt képi műalkotásaival.
Gondolkodj el ezen.

Névtelen írta...

Gondolkodom...dom...dom...dom.

Névtelen írta...

Sírhely? Ebben a válságos időben?
A hamvasztás már nem is jó?

evetke írta...

Váci jóakaró vajon mennyi időt tölt a pszihiátriai osztályokon, hogy ilyen tájékozott ? Egyébként nekem is az a véleményem, hogyha vevesebb visítozós, ordítós külföldi rajzfilm helyett Őszi Zoli féle vicces rajzfilmeket néznénk, talán visszajönne az életkedvünk. Persze ez csak a gyerekekre érvényes, akik még fogékonyak és nincs bennük rosszindulat. Na és persze azoknak a felnőtteknek tetszik, akiknek van egy kis humorérzéke.