2011. április 28., csütörtök

Elmúltak a szokásos havonta jelentkező nehéz napjaim, azaz leküzdöttem a lapzártákat. Ez az a fajta havibaj, melynek végül is örül a férfi, örül a nő. Főleg, ha rajzol.
Ráfordultam Menyhért problematikájára....ahogy már írtam: van rá egy hónapom. Ez ügyben majd még jelentkezem.

2011. április 26., kedd

Üdvözlök mindenkit a készülő új pöcegödröm egyre mélyülő aljáról. 150 cm mélyen középső rézkori edénytöredékek, 240 cm-nél erős légszomj és fáradó alkarizmok, még lejjebb kínai hangfoszlányok jellemezték a terepet.
Május 30. az új Trixi leadási határideje....
....basszus......

2011. április 13., szerda

Igen, sajnos a hír igaz: úgy néz ki, hogy hiába a felkészült stáb, Menyhért visszatérte az agyhalott állapotból nem sikerül.
Hiába na, instant atomvillanásra forró vizet önteni nem kis felelőtlenségre vall, és ennek most mi, a stáb isszuk a levét. Elefántunk olyan mértékű károsodásokat szenvedett, hogy a tudomány mai állása szerint még nem rehabilitálható őkelme. Konkrétan arról volna szó, hogy barátunk kissé korán öregszik, azaz túlkoros kinézete van a Trixi könyvek számára. Mind a Trixi klinika, mind dr. Nyulász professzor úr és jómagam úgy döntöttünk, hogy Menyhértbe visszadugdozzuk a csöveket, és egy kis időre visszafektetjük az elfekvőbe.
Hasznát látjuk azonban annak, hogy Menyhért - mesehőshöz nem illő, és nem is igazán publikus módon - igen pajzán egy elefánt, tele zabigyerekkel, mert, hogy a védekezésre nem igazán adott őkelme. Az egyik gyerekét választottuk ki a feladatra, hogy beugorjon apja helyére, s megmentse az egész porjektet. Hát nézzük....

2011. április 10., vasárnap

Szilágyi Lajos Trixi magánklinikáján, dr. Nyulász professzor úr elvégezte Menyhért elefántomnak a kómából történő vissza hozatalához szükséges beavatkozásokat.
A szűkszavú MTI jelentést szerint a skandináv-líra infúziós átmosás után, a több mint három évet agyhalott állapotban töltő elefánt jókedvűen, bizakodóan ébredt, arról érdeklődve, hogy hogyan is változtak az adózási szabályok....
A BBC szerint én azt mondtam, hogy a szerepébe újra visszatérő mesehőssel az első perctől kezdve nagyon könnyű volt együtt dolgozni, és nem igaz, az, hogy a Trixi könyvek első Menyhért részének készülése idejére azt kérte volna tőlem, hogy magázódjunk.
És, hogy nekem négyszemközt mit mondott Menyhért az adózásról....no, az maradjon a mi titkunk...