2011. január 5., szerda

Talán emlékeznek még néhányan a blogom régebbi olvasói közül a szépreményű Menyhért elefántomra, aki tévedésből lejárt szavatosságú instant atomvillanásra öntött forró vizet a konyhájában és azóta agyhalottként fekszik egy magánklinikán.
Néha hipós vízzel kimosom a száját, talicskával kihordom alóla a szennyet, és belefújok az ormányába.....de aztán ennyi, mást nem tudok tenni érte.
Most Professzor Doktor Nyulász Péter, a négyszer százas fedett pályás defibrillátor-bajnok megvizsgálta Menyhértemet, és ígéretet tett, hogy összeültet saját magából egy konzíliumot, hogy átgondolják hogyan lehetne visszahozni az életbe őkelmét. Prózai és lírai behatások jöhetnek szóba - mondja, de a véglegeset csak akkor tud mondani, ha azt is tudjuk, hogy melyek azok a rehabilitációs klinikák, akik vállalnák a hosszúormányú kezelését. Professzor Doktor Szilágyi Lajos úr a Trixi klinikáról jelezte, hogy náluk van szabad ágy.......de majd meglátjuk.

2 megjegyzés:

a Vica írta...

Aha, velem is valami hasonló történhetett, mint az elefántoddal... Tudod te, milyen apró betűkkel írják rá a szavatossági időt a flakonra?! :o (vagy ez tubusos volt?)

Névtelen írta...

Furdal a lelkiismeret!


Horger Antalné:-))