2008. március 28., péntek

Menyhértet kiírták az élet nagy sorozatából. Bulvár hírek szerint nem voltak elégedettek az általa nyújtott alakítással, kissé modorosnak hatott, de az nem igaz az, hogy homoszexuális kalandba keveredett egy nevén nem nevezett nyomdásszal.
Pedig szép karriernek indult. Kalandjainak első része a Dörmögő januári számában jelent meg, és onnan kezdve havonta lehetett követni lélegzetelállítóan izgazlmas kalandjait. Kalózcsaták, zombimutánshordák, ork szabadcsapatok - se szerepeltek Menyhért történeteiben, de igen drámai alakítást nyújtott egy kafferbivallyal közös jelenetben, és emlékezetes volt a pöttyös labdával közös monodrámája is.
Állítólag bejelentett tüntetés van előkészületben a parlament előtt, ahol is a Menyhértet szerető óvodások fognak farkas szemet nézni a rohamrendőrökkel.
Én, mint Menyhért alkotója önmérsékletre intek mindenkit, maradjunk a törvényes keretek között, és csupán egy perces néma főhajtással búcsúzzunk e nagyszerű mesehőstől a Dörmögő lapjairól.
Ám Menyhért nem halt meg, Menyhért él.....!

2 megjegyzés:

Felelőtlen írta...

Minden felelősséget elhárítok Menyhért ügyében!
Nem én akartam az ügyetlen elefánt kitelepítését. Esküszöm nem vagyok rasszista, sem állatkínzó, sem pampalíni, az elefántvadász.

Az anyagi ellátmányom lett kevés:((( Egy egeret még meg tudok fizetni, esetleg másfelet, de egy elefánt nekem drága!

Őszi Zoltán írta...

Csak tudnám ki írhatta ezt a bejegyzést...csak tudnám.....